Ditët e javës në gjuhën angleze

Ditët e javës në gjuhën angleze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

その他 himagame 0

Ditët e javës në gjuhën angleze

ゲーム情報
Ky është një kuiz rreth ditëver të javës se si quhen në gjuhën agleze. Ky kuiz përmban 7 pyetje.Secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni veten se sa dini rreth ditëve të javës në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigju në pyetjet që shfaqen.rnrnDitët e javës, java dhe ditë e saj, kuize anglisht, kuize të ndryshme anglisht, kuize nga gjuha angleze, kuize ne gjuhen angleze, gjuha angleze kuize, kuize anglisht online, ditët e javës anglisht, Ditët e javës në gjuhën angleze, Gjuha angleze online, Kuize shqip dhe anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha kuize

play

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。