Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e katërt

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e katërt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

その他 himagame 0

Emrat e kafshëve në gjuhën angleze Pjesa e katërt

ゲーム情報
Ky eshte nje kuiz rreth kafsheve ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth kafsheve se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 10 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta ne kete kuiz te shkurte por shume interesant.rnrnrnLojra dhe kuize, Kuize, Kuize per kafshet, Kuize anglisht, Kuize te ndryshme anglisht shqip, Kuize online shqip, Luaj kuize online shqip, Kuize ne gjuhen shqip, Animals quiz, Albanian quizzes, Kuize me kafshe, Kafshet ne gjuhen angleze kuiz, Kuize per gjuhen angleze, Gjuha angleze kuize, Gjuha anglisht kuize, Kuize te ndryshme online shqip,

play

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。