Muajt e vitit në gjuhën angleze

Muajt e vitit në gjuhën angleze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

その他 himagame 0

Muajt e vitit në gjuhën angleze

ゲーム情報
Ky është një kuiz nga gjuha angleze përkatësisht për muajt e vitit se si quhen në gjuhën angleze. Kuizi përmban 12 pyetje me nga 4 opcione ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigjuni në pyetjet që shfaqen. rnrnKuize anglisht, Kuize të ndryshme në gjuhën angleze, gjuha angleze kuize, kuize shqip, kuize shqip dhe anglisht, 12 muajt e vitit në gjuhën angleze, 12 muajt e vitit anglisht, Teste anglisht, teste të ndryshme anglisht, testoni veten në gjuhën angleze, gjuha angleze teste online, Teste online, teste online shqip, teste online anglisht,

play

コメントする

メールアドレスが公開されることはありません。